Ha arribat la primavera, i es el moment de parlar de les noves tendències. Hi ha una dita que diu que quan una persona et parla allà on primer mira son els ulls, les ungles i les sabates. Avui ens centrarem en les ungles, perque amb el bon temps es el moment de donar color a la nostra manicura.

Aquesta temporada destaquen els colors suaus, colors pastís, des de els roses fins al blau aiguamarina passant pel beixs. Groc, verd, rosa, blau… les tonalitat pastís han arribat amb forç aquesta temporada.

Totes les marques ens presenten les seves tonalitats, per a tot tipus de dones, per les mes atrevides, les clàssiques, les arriscades i les més tímides.

Si t’agraden aquestes tonalitats suaus et recomanem que et fixis en els colors que ens porposa la maison francesa Chanel. El to ataronjat June o el rosa pal May poden ser una bona opció.

Si prefereixes altres colors pots adreçarte a la col·lecció de LancÔme on trobem gran varietat de color, verd, rosa, salmó... en tonalitats suaus per a tots els gustos.

L’altra maison francesa per excel·lència, Dior, ens presenta gran varietat de tonalitats en rosa, des de els més suaus fins als mes pujats  pasan pel taronja, però destacan especialment el verd i el violeta.


Visitan’s a Marfil i troba el color que més s’ajusta a tu per aquesta temporada.