El passat diumenge va tenir lloc la 84º gala dels Oscars. La nit més important del cinema va ser una vegada més la passarel·la perfecta del glamour.  Però, a que oloren les actrius de Hollywood? Totes elles tenen una olor especial i gràcies a Marfil totes nosaltres podem portar l’essència de la nostra actriu preferida.

 

Natalie Portman es fidel a la marca de la qual es imatge i sempre utilitza Miss Dior Cherie. Una fragància amb una aroma intensa tot i que la seva intenció es  ser lleuger. Un perfum amb la gardènia com a protagonista i que fa de Miss Dior Cherie una aroma densa, generosa i vibrant. Un perfum sensual amb un toc de impertinència.

 

Catherine Zeta Jones utilitza la elegant fragància Red Door by Elizabeth Arden. Una fragància que mescla notes florals orientals i que per tant fa que sigui fresca i viva, molt recomanable per al dia a dia.

 

Angelina Jolie utilitza Black Orchid de Tom Ford, una fragància com ella, sensual, forta, femenina i luxosa. Amb una base de orquídeas negres, pachuli, àmbar i vainilla mesclades amb gessamí i cítrics. Un perfum persistent per a dones fortes i segures.

Sandra Bullock utilitza O Oui! de Lancome. Una aroma clàssica que fusiona les qualitats més  precioses de la llimona, la taronja i la clementina i flors blanques com peònies i clavellina .  Tot barrejat per emportar-nos a un univers refinat, harmoniós y fresc que, com la pròpia actriu, ens transmet serenitat.

 

Scarlett Johansson es decanta per un perfum fort i delicat a la vegada, el Escale a portofino de Dior. Un perfum amb tocs de flor d’ atzavara, cedre, ametlla siciliana i llimona italiana. Transparència i sofisticació per  una dona que  personifica la sensualitat  més elegant.

 

 

I es que totes podem ser una mica estrelles de hollywood gràcies a les perfumeries Marfil.