Vols treure més partit al teu maquillatge aquest estiu?

Arriba l’estiu i amb ell moltes ocasions per ressaltar el millor de tu. Des de Perfumeries Marfil et donem 5 consells de maquillatge que t’ajudaran a estar perfecte durant aquests mesos. Estigueu atentes i preneu nota!

1. Llavis destacats: els tons roses, vermells, taronges, etc., que s’han convertit en clàssics, són ideals per donar color al rostre, i tenint en compte que a l’estiu la pell ja adopta un to moreno, un maquillatge sutil remarcant només els llavis és del tot acertat.

2. Pell saludable: aprofita els tons morenos de la teva pell per iluminar-la amb un color rosat a les galtes, aconseguint així un aspecte molt més juvenil i lluminós.

3. La mirada: els tons roses, blancs, etc., ompliran de dolçor la teva mirada.

4. Eyeliners: ara bé, contrastar la dolçor de la teva mirada amb un bon eyeliner de colors subtils i frescos com el blau elèctic, negre, etc., t’ajudaran a realçar la teva mirada.

5. Pell d’estiu: aprofita el color que adopta la pell a l’estiu i protegeix-la amb uns bons protectors solars.

Amb aquests 5 consells i amb l’estiu a tocar, treu el màxim partit a totes les teves cites estiuenques i recorda què, el maquillatge d’aquesta temporada és fresc, net i molt chic.