A les perfumeries Marfil trobaràs tots els productes de la marca Catrice, tant la col·lecció permanent com les edicions limitades.

Una de les col·leccions limitades que pots trobar es Neo Geisha. Una gama de colors vius i vibrants per donar color a aquesta primavera inspirada en el Japó i les seves famoses geishes. El color en el que es basa es el rosa, el color dels cirerers, amb el verd i el morat com a complementaris.

Un dels productes estrella es el labial en crema. Es tracta d’un labial en crema que aporta un acabat sedós i mate. Com a gran novetat a més de ser en crema es que també serveix com a coloret. Es tracta d’un producte per a dos funcions que ens presentne en tres tonalitats de roses, des de el més clar al més fort.

Per a la correcta aplicació ens presenten un maravellós pincell que imita el bambú amb un pel increíblement suau.

Com a llàpis d’ulls ens presenta un perfilador Kajal negre intens per aconseguir un delineat elaborat i marcat amb poc esforç. Aquest perfilador ens el presenten en un diseny molt original que recorda al accesoris de cabell típic de les Geishes per peinar-se els seus característics recollits de cabell.

Per acabar de completar la mirada ens presenten ombres d’ulls en quatre tonalitats molt fortes. Tot i está basada en el rosa la colecció no ens presenta cap en aquest colors. sl colros que ens porten son un nude, un gris fosc, un lila fort i un espectacular verd maragda ple de vida.

Per a la nostra manicura Catrice ens porta 5 tonalitats d’esmalts d’ungles, els mateixos nude, morat i verd de les ombres d’ulls més un rosa i vermell. Esmalts de llarga durada i brillantor intensa amb uan gran cobertura.

Descobreix aquesta col·lecció completa, i tota la resta d ela marca Catrice, a les Perfumeries Marfil