Vestir-se amb roba de moda o maquillar-se adequadament no és tot el que les dones fan per a sentir-se maques. Una altra cosa per afegir a la llista és dur un perfum que vagi amb la seva personalitat. Tot això, conforma la seva identitat i fa que no se sentin completes sense perfum. A continuació, oferim una llista dels perfums millor considerats del 2011 pels consumidors i crítics.

10) 212 White de Carolina Herrera
Transmet confiança, competència i passó. A més, és molt refrescant i viu, cosa que és perfecte pels dies de sol a la primavera. 212 White manté la bona olor al teu cos al llarg del dia. Si encara no l’has provat, no triguis gaire!

9) Pink Sugar by Aquolina
La novena fragancia de la nostra llista ens recorda a un dolç caramel de color rosa. Molts creuen que només és per a adolescent, però que el nom no us deixi enganyar, aquest perfum és per a totes les edats. és una fragància oriental i de llarga durada que farà que tothom al teu voltant vulgui saber-ne el nom.

8- Lovely by Sarah Jessica Parker
Aquest perfum, creat per l’estrella de Sex and the City, Sarah Jessica Parker, i anomenat Lovely és per a totes aquelles que busqueu una fragancia amb cos però a la vegada lleugera i suau. També la conformen tocs florals que farà que tinguis molts admiradors!

7) Eternity by Calvin Klein
La setena fregancia de la llista és Eternity de Calvin Klein. Creada l’any 1988, es conforma, tal i com el seu nom indica, com un d’aquells perfums rellevants que persisteixen en el temps. Eternity és floral, picant, fresca i aquàtica fins al final del dia. A més, no és gaire forta i cada vegada que la portis et sentiràs poderosa.

6) Heat Rush by Beyonce
Heat Rush, de la famosa cantant Beyoncé és una secuela del seu perfum llançat anteriorment i anomenat Heat. Aquesta, però, és una fragancia de fruites dolces molt recomanable pels estius o per portar a la feina.

5) Lady Million by Paco Rabanne
La primera cosa que agrada de Lady Million és el seu recipient daurat i en forma de diamant. és un perfum sensual, exòtic, afruitat i floral a la vegada. A l’actualitat, és un dels més sexy i actractius. No és molt recomanable dur-lo a la feina si no vols distreure els homes de la seva feina.

4) Armani Code by Giorgio Armani
Cap llista amb les millors fragancias pot estar complerta sense aquesta peça anomenada Armani Code. és una dels perfums més elegants que Giorgio Armani hagi fet mai. Degut als seus tocs orientals, és una fragancia adequada per a dones felices, dolces i de cor alegre. Poseeix una olor fresca però a la vegada picant que farà que la gent vulgui estar en contacte amb tu.

3) Brit by Burberry
La maca i fresca Brit de Burberry ocupa el tercer lloc de la llista de millors fragancies del 2011. Aquesta és una bona convinació de vainilles que desprenen una olor molt fesca que es agradable per a l’hivern. Segur que després d’utilitzar-la et sentiràs agust amb tu mateixa i amb aquells que t’envolten.

2) Euphoria by Calvin Klein
La segona millor fragancia del 2011 és Euphoria de Calvin Klein que va començar a fer-se popular l’any 2005 i va guanyar el prestigiós premi FIFI a millor fragancia al 2006.
És una barreja de diferents olors que la fan especial davant altres perfums. És compón d’una fragancia afruitada que la fa lleugera i clàssica per a poder portar al llarg de tot el dia.  Moltes de les dones que l’han estat utilitzant durant aquests anys asseguren que és un perfum per a atraure homes, ideal per a les cites!

1) Chanel No.5
El perfum que ocupa la posició número 1 fed la nostre lista és un dels més venuts de tots els temps. Chanel nº5 va crearse l’any 1926 per Ernest Beaux i des de llavors hi ha dones arreu del món que l’utilitzen durant anys i anys. Pot definir-se com a elegant, clàssica, suau i sofisticada. Quan vulguis i siguis on siguis podràs dur-la i deixar que la gent et pregunti, quin perfum utilitzes?