Ja tenim la col·lecció de maquillatge per aquesta tardor d’Estee Lauder. Sota el nom de The Metallics la firma de cosmètica ens porta una col·lecció on destaquen els colors i els acabats metàl·lics, tot per donar un efecte punk al nostre maquillatge.

Per vestir els ulls ens presenten Pure Color Instant Intense EyeShadow Trios. és tracta d’unes elegant paletes d’ombres d’ulls amb tres tonalitats. Unes ombres d’ulls innovadores en pols pensades per aplicar en sec o mullat. Les tonalitats van des del beix fins al blau.

Pel que fa als llavis la varietat es bastant gran. Per un costat ens presenten Pure Color High Intensity Lacquers, uns lip gloss que ens aporten molt de color i un acabat en vinil. Estàn disponibles en catorze tonalitats on destaquen els roses i vermells.

A més també ens porten pintallavis, sota el nom de Pure Color Vivid Shine. Colors vius i brillants que combinats amb perles metalitzades d’or i plata donen un acabat perfecte per als llavis. També disponible en sis colors destaquen els tons roses.

I com sempre la col·lecció ens porta els pintaungles. Pure Color Vivid Shine Nail Laquer estàn creades a partir de perles refinades, cosa que dona un acabat molt brillant a les nostres ungles. Ens presente vuit colors molt intensos, on destaca especialment una tonalitat violeta.