Dior acaba de llençar una nova línia de pintallavis, Dior Addict Extreme. Una línia de 12 labials de colors vibrants amb una brillantor lluminosa, que es complementen amb 4 pintaungles exclusius equivalents als mateixos tons de pintallavis.

Estem davant d’uns labials de excel·lent qualitat, suaus i delicats amb al pell, que s’estenen silenciosament pels llavis, hidratant i distribuint uniformement el color.

Els colors es divideixen en 4 estils:

Lucky: Un estil marcat pels roses vibrants que delaten una dona capritxosa, dolça i volàtil, amb molt d’estil.

Incògnit: Una desconcertant naturalitat, un maquillatge senzill, la sublimació del maquillatge sense artificis aparents. El beig es una de les tonalitats estrelles, un nude elegant i sensual.

Plaza: El glamour i les tonalitats intenses i sofisticades son el segell d’aquest estil inconfunible i sexy. Llavis i ungles prenen tot el protagonisme del look.

Riviera: Lluminòs i radiant es mostra aquest estil, exòtic i molt primaveral, unes tonalitats càlides amb una brillantor especial.

Dior ha creat un color de pintaungles per a cada un d’aquest estils, a conjunt amb els pintallavis.

Dior Addict Extreme exalta l’elegancia mitjançant el color, la brillantor i la persisténcia. Les seves tonalitats vesteixen els llavis de brillantor i color.

Troba el teu color i fes-te extremadament addicte a ell a les perfumeries Marfil!