El temps dels regals ja ha arribat; per als fills, per als cosins, per a l’amic invisible, els reis, el tió, el patge Xiu Xiu… Des de Marfil us proposem unes quantes idees per a tots els públics i totes les butxaques.

Per menys de 10€, podreu trobar un estoig de sis sabons Álvarez Gómez, un set de manicura d’allò més original, un estoig de maquillatge amb més de 40 tons d’ombres i un pack de gel i body lotion de la marca Baylis & Harding.

Per una miqueta més i sense arribar als 20€, us oferim un parell de pinzells, d’ombres i coloret, per a obtenir el millor acabat. També hi trobaràs un estoig de maquillatge Beauty Infinity i per a ells, un pack Magic Man de Bruno Banani format per EDT vaporitzador i maquineta d’afaitar.

Per acabar, us presentem, per menys de 30€, un parell de coffrets, l’un de CK ONE, amb EDT vaporitzador i deshodorant, i l’altre de Kaloo, amb EDT vaporitzador i peluix.

A part de tot això. ja sabeu que a les nostres botigues hi trobareu molts més productes i idees interessants per a fer regals aquest Nadal.