No nomes a les dones ens agrada perfumar-nos, cada cop els homes consumeixen més cosmètica i els perfums és un dels productes que més demanden. Fem un cop d’ull a les novetats d’aquest nadal.

Dolce&Gabbana pour homme

100% Dolce&Gabbana, aquest perfum és l’adn de l’home Dolce fet fragància: sexy, sofisticà i molt italià. Un perfum audaç i subtil, ple d’elegància. Per a homes forts i lluminosos.

Prada Luna Rossa

Un perfum noble i sensual que basa la seva olor a lavanda, una matèria prima clàssica que ne aquest perfum es torna modern gracies a la seva combinació amb cítrics que aporten un toc energitzant i sensual alhora.

 

Armani Code Ultimate de Giorgio Armani

Eau de Toilette intensa, més concentrada que el ja mític Armani Code. Una fragància viril que desperta emocions. Un perfum elegant que juga amb la modernitat, en resum un perfum amb una sensualitat que intriga i fascina.

 

CH Sport Men de Carolina Herrera

Inspirada en l’actitud de gaudir cada moment, vivint al màxim sense límit, una fragància per a homes que viuen al seva llibertat i la vida a l’aire lliure, que gaudeixen de l’esport i de l’adrenalina de la vida.

Encounter de Calvin Klein

Intrigant i seductora, sensual i addictiva, una fragància de sorprenents espècies, conyac i fustes. Un perfum per a homes seductors i elegants que tenen en el misteri la seva arma de seducció.