Arriba el Nadal i amb ell l’època de regalar perfums. Hi ha tanta oferta de perfums que de  vegades no sabem quin triar. Fem un cop d’ull a les novetats d’aquest any i les seves característiques.

Boss Nuit d’Hugo Boss
Boss Nuit pour Femme és la nova fragància per dona d’Hugo Boss. Una aroma seductora i femení que s’ha inspirat en el famós “vestidet negre” ( Little Black Dress). Una aroma profunda ideal per una dona forta i segura de si mateixa, com ho és Gwyneth Paltrow, la seva ambaixadora.

Catch Me de Cacharel
Ideal per a una dona jove, que li agradi seduir amb la seva espontaneïtat i atreviment. Una aroma alegre per a dones joves i divertides que veuen la vida com un joc al que jugar sense por.

Gucci Première de Gucci
Agafa tota la inspiració de l’etern glamour del Hollywood dels anys 40, a la que dóna tocs de fusta i mesc per crear un perfum sofisticat i ple d’estil de la mà de la seva’ ambaixadora, l’actriu  Blake Lively.

Especially Escada Delicate d’Escada
Una interpretació més divertida d’Especially Escada. Creada de la mateixa forma a partir de roses però amb un toc molt més alegre, fresca, descarada i alhora delicada.
La imatge d’aquest perfum segueix sent la model Bar Raffaeli.

Dolce&Gabanna Pour Femme
Una fragància que ens porta l’esperit de la dona italiana: apassionada i maternal. Un conjunt de xaroli i gerds amb el cor d’atzavara i gessamí,  per crear una fragància dolça, floral i suau, que es personifica en la seva imatge, Laetitia Casta.

Roberto Cavalli Eau de Parfum
Aquest perfum pertany a la família dels xiprers florals. Una aroma exuberant, càlida, vibrant, sensual i sexy, tal i com son les dones de Roberto Cavalli. Un perfum que fascina des de l’inici i esdevé adictiva. Una fragància que troba la seva ambaixadora a la model italiana de passarel·la Elisa Sednaoui.

Vine a les Perfumeries Marfil i prova la fragància que desitgis. El nostre equip t’assessorarà.