El Dia de la Mare ja es aquí i res millor per demostrar-li el teu amor que regalar un perfum. Nosaltres us donem algunes idees.

Agua Fresca de Rosas Blancas d’Adolfo Dominguez

Una fragància amb essència de Xipre floral per homenatjar la rosa. Un frasco Chic i ja icònic de la marca Adolfo Dominguez pero que aquest cop ens presenta una gran rosa blanca com a protagonista. Una nova versió del clàssic Agua Fresca de Rosas.

Cherry in the Air d’Escada

El nou perfum d’Escada fusiuona fruits vermells amb notes gourmet. Un perfum amb la cirera com a protagonista per representar la alegria i diversió de l’estiu. Un frascó alegre i ple de vida per un perfum alegre i vitalista.

La Vie est Belle de LancÔme

Un perfum per a la felicitat, el somriure i la llibertat. Amb un cor de jezamí i essencia de pàtxuli indonés i flor de taranger de Tunissia, es el perfum per a dones segures de si mateixes.

Eau de Lacoste

Una fragància que captura la sensació del cotó fresc en contacte amb la pell. Amb cor de flors blanques que ens evoquen a la puressa del cotó. Un aroma suau i sensual amb un fons vibrant. Per a dones modernes amb un punt chic

Vien a les Perfumeries Marfil on t’assesorem i trobaràs el millor regal per la persona que més estimes.