Arriba el Nadal i amb ell l’hora de començar a pensar què regalar a l’home de la teva vida. El món de la cosmètica ha deixat de vetar al sector masculí convertint-lo en consumidor habitual d’alguns dels seus productes que el fan sentir atractiu, seductor i sensual.

L’ús de perfums, cosmètics, cremes antienvelliment, etc. familiaritzen als homes amb les tendències de la imatge i la moda.

Perfumeries Marfil t’aconsella un tractament actiu antiedat i et proposa tres combinacions per tres perfils d’home…ara et toca a tu escollir quina combinació farà que el teu home llueixi irresistible aquestes festes:

Tractament antiedat

Age Fitness Advanced de Biotherm Homme aporta un doble impacte sobre el envelliment cutani, gràcies als extractes de espirulina i de h.pluvialis.  Aquest tractament corregeix les línies d’expressió, la pèrdua de fermesa i l’ opacitat de la pell millorant l’aparença física masculina.

Sensualitat i discreció

Only The Brave Wild és una fragància que combina la sensualitat amb la discreció. La fragància neix del cor de la naturalesa salvatge i verge fent sentir a l’home còmode tant a la ciutat com a la selva.

Instint masculí

Lacoste Live evoca passió, entusiasme i una energia irreprimible que ajuda a gaudir de la sensualitat i perfecció masculina des d’un punt de vista instintiu.

Misteri masculí

Armani code d’ Armani és una fragància de caire oriental que combina el misteri amb l’elegància. Provoca que l’home que la porti desprengui estil, seducció i sensualitat.

Mai havia estat tan fàcil ressaltar la sensualitat i perfecció masculina només escollint un producte.