Chanel ens presenta una textura en crema d’aspecte empolsat per a una experiència sensorial inèdita i amb pigments purs per tons extremadament intensos i lluminosos. Tot això, amb una fórmula innovadora i fàcil d’aplicar per a un resultat de maquillatge homogeni, de llarga durada i que abarca des dels tons més naturals, als més impressionants.

 

 

Un nou gest: facilitat i suavitat de l’aplicació

Amb lleugers tocs, impregni el pinzell. Hi ha a la seva disposició dos possibles aplicacions: com a ombra sobre la parpella amb 1, 2 o 3 tons o, com “eyeliner” amb tons foscos.

Aplicació com a ombra

1) Gest de l’interior cap a l’exterior. Col·loqui la punta del pinzell bisellat cap a l’angle intern de l’ull quedant el costat arrodonit del pinzell cap amunt. Allisar cap a l’exterior.

2) Gest de l’exterior cap a l’interior. Col·loqui la punta del pinzell bisellat cap a l’angle extern de l’ull quedant el costat arrodonit del pinzell cap amunt. Allisar cap a l’interior.

Aplicació com “eyeliner”

1) Contorn superior de l’ull: l’interior cap a l’exterior. Poseu la part arrodonida del pinzell proper a la base de les pestanyes. Allisar cap a l’exterior.

2) Col·loqui el costat arrodonit del pinzell proper a la base de les pestanyes. Allisar cap a l’interior.