Born in paradise d’Escada
Es tracta d ela nova edició limitada d’Escada, un perfum ple d’aromes exòtics que ens transporta a la Polinèsia Francesa, inspirat en el còctel de pinya colada. Un perfum perfecte per donar la benvinguda a l’estiu.

Anaïs, Anaïs Premier Délice de Cacharel
Irresistible, vibrant, fresca, alegre i romàntica. Creada a partir de l’aroma de flors blanques ens porta una ràfega càlida, una brisa delicada al voltant d’una mescla de fruites i flors. Per a dones delicades i somiadores.


See by Chloé Eau fraiche de Chloé

Una nova fragància floral, fresca i addictiva que ens recorda a una flor obrint-se. El perfum See by Chloé revisat amb un toc floral, il·luminat per reflexos d’una subtil tonalitat rosa. Un perfum per a dones de personalitat dolça.

Endless Euphoria de Calvin Klein
Fresca i molt sensual, aquesta nova versió d’aquest clàssic de Calvin Klein transforma la provocativa fantasia d’Euphoria en un somni ple de sol i flors de cirerer envoltat de pura sensualitat. Una fragància que sedueix.

Dolce de Dolce&Gabbana
Combinació de flors blanques, realçades per la frescor de fulles de neroli i definida per la amaryllis blanca, una flor de Sudàfrica inèdita fins al moment a cap fragància. Un perfum perfecte per a les dones mediterrànies.

Si no saps com sorprendre a la teva mare en el seu dia, vine a les Perfumeries Marfil on t’assessorarem per fer el millor regal a una de les persones més importants de la teva vida.