Arriben les festes de Nadal i amb elles l’ocasió perfecta per ressaltar el millor de tu. Des de Marfil et donem alguns consells de maquillatge i perfumeria que t’ajudaran a estar perfecta aquests dies.

Per ressaltar el millor de tu en totes les teves cites nadalenques només necessites tenir en compte tres tips: trobar la fragància indicada, aconseguir la millor crema per la teva pell i tenir un pintallavis que aconsegueixi destacar la teva sensualitat. Marfil  t’ajudem amb l’elecció d’aquests productes!

Una fragància inesperada…

Reveal de Calvin Klein és una fragància oriental solar que es caracteritza per una enigmàtica dualitat, una inesperada frescura i una feminitat sensual que et donarà l’equilibri perfecte entre confort i sensualitat.

Classique Intense de Jean Paul Gaultier és una fragància floral oriental, nascuda per fer-te seduir.

Cosmètics per brillar aquestes festes…

Haute Exigence Nuit Multi-Intensive de Clarins és ideal si tens 50 anys o més. És un tractament antiedat intensiu, amb acció redensificant i antitaques. La seva textura t’aportarà benestar gràcies a la seva fragància i a l’associació de mantega de karité i àcit hialurònic que t’assegura hidratació i nutrició. Amb aquest tractament recuperaràs la puresa de la teva pell.

Revitalizing Supreme CC Crème de Estée Lauder et redueix l’edat, t’ofereix comoditat, et dóna un toc de color i SPF 10. Mai havia estat tan fàcil treure’t anys.

Lancôme am Pro-Xylane™ i SPF 12 aporten hidratació als teus llavis fins a 8 hores. Deixen els llavis suaus i sensuals a punt per fer petons a família, amics i parella. Esdevenen l’ opció perfecte per aconseguir la combinació de sensualitat i feminitat al rostre.

(Moment consell: aplicant-te una capa de base en pols sobre els llavis abans d’aplicar el labial i perfilant-los amb un llapis d’un to més claret que el labial aconseguiràs resistència i naturalitat).

Vine a Marfil i les nostres assessores et recomanaran més cosmètics i perfums i compartiran amb tu secrets per ressaltar el millor de tu fent-te sentir seductora, femenina i sensual com mai.