Quantes vegades has volgut lluir un “make up” professional adaptat al teu propi estil i rostre?

No es cap secret que una bona tècnica de maquillatge pot aconseguir ressaltar la teva bellesa fent-te sentir molt més guapa, segura i atractiva.

Perfumeries Marfil t’aconsella 5 trucs amb els que podràs treure el màxim partit de les teves eines de maquillatge. Estigueu atentes!

1. Delineat

Alhora de fer un bon delineat, has de tenir en compte la forma del teu ull. Si tens els ulls petits (fes la ratlla nomès a la parpella superior), si els tens rodons (fes un delineat “cat eyes”), si tens els ulls sortits (fes la ratlla a la parpella inferior) i si els tens esquinçats (opta per utilitzar una bona màscara de pestanyes i aconsegueix una mirada molt més potent).

2. Il·lumina la mirada

A partir del delineat i la sombra d’ulls que portis aplicada, aplica’t una sombra blanca o gris a la parpella fixe, és a dir, a l’arc de la cella. Sens dubte, aconseguiràs il·luminar i aprofundir molt més la teva mirada.

3. Labial de máxima duració

Aplicant base als llavis  (abans)  i una mica de base en pols (desprès) d’aplicar el lipstick, aconseguiràs la màxima duració del teu labial sigui del color que sigui.

4. Elimina la brillantor del rostre

Nomès aplicant prebase a aquelles zones del rostre que tenen tendència a proporcionar brillantor com ara: el front, el nas, la boca o la barbeta, aconseguiràs dissimular les evidencies de la suor unificant el color del teu rostre.

5. «Tapa ojeras»

Utilitza una bona crema hidratant amb actioxidants i vitamina A, C i E i deixa-la actuar durant 15 minuts per disminuir el volum de les ojeras. Després dels 15 minuts, aplica un bon corrector per sobre i unifica el color d’aquesta zona amb la resta de la pell.

Tenint en compte aquests 5 trucs de maquillatge comença a practicar per aconseguir un maquillatge altament professional. A més a més, apropa’t ara a Perfumeries Passion Beauté i gaudeix dels teus millors aliats per lluir un maquillatge perfecte amb els 15 dies especial color amb descomptes irresistibles!