Avui repassarem la col·lecció que Dior ens porta per aquesta primavera 2013.

Es tracta de Chérie Bow, una col·lecció que es basa en el rosa, un rosa empolsat, suau i delicat al que acompanyen el beix i el gris.

Repassem els seus productes:

Chérie Bow Palette es tracta d’una paleta amb forma de llaç que guarda tres tonalitats d’ombres d’ulls, un eyeliner negre, un gloss rosa i dos minis pinzells. Sense dubte és l’estrella de la col·lecció.

Els esmalts d’ungles que ens presenten son en colors suaus i delicats, però com sempre amb un acabat resistent, en tres tonalitats: Vernis in Tutu, un rosa pàlid; Rosy Bow, un rosa molt més brillant amb un punt de corall i Gris Trianon, un gris suau.

A més aquesta vegada ens porten com a novetat un Top Coat, per donar brillantor a les ungles amb un acabat rossat, sota el nom Nail Glow.

Addict Lip Glow és un gloss de llavis en un bonic color rosa transparent que fa conjunt amb el Nail Gloss.

Per donar bon color al nostres rostre és imprescindible un bon coloret i en aquest cas Dior ens presenta Blush amb dues tonalitats: Tender Coral i Pink Happines, dos colors per donar alegria a la nostra cara.



Pel que fa a colorets ens porten Couleurs Eyeshadow Palette, dues noves paletes d’ombres d’ulls, com sempre amb la màxima qualitat de Dior.

Com a novetat ens presenten Twin Set Eyeshadow Pen, es tracta d’un llapis per maquillar els ulls de forma ràpida i duradora en quatre tonalitats.

I com sempre ens porten les seves famoses barres de llavis que ens aporten brillantor, color e hidratació, aquest cop en quatre tonalitats roses.

Descubreix aquesta i altres col·leccions a les Perfumeries Marfil!