Dior ja ha presentat la seva col·lecció de maquillatge per aquesta propera primavera. La col·lecció, sota el nom Dior Trianon, s’inspira en Versalles i la reina Maria Antonieta.

La col·lecció es basa en un gran nombre de colors en tonalitats pastís i d’altres d’estil més pop, que donen com a resultat una línia molt lleugera i femenina.

Un dels productes estrella és la paleta Trianon. Ombres d’ull en tonalitats pistatxo, marró xocolata, rosa empolsat, acompanyats per un eye liner, un blush i un pinzell.

Com a pintallavis ens presenten 4 tonalitats: Courtisane, Crioline, Souveraine i Allégresse. Colors que van del vermell al rosa, però sempre amb una tonalitat molt viva i pop, en contrast amb la resta de colors pastís.

Per vestir les ungles ens presenten Vernis Trianon Edition amb 4 colors, alguns d’ells perlats i d’altres amb un acabat mat. Pel que fa a les tonalitats tres d’elles son pastís i trenquen aquesta línia amb un rosa pujat molt pop.

Aquesta col·lecció ens presenta una grandíssima varietat pel que fa a les ombres d’ulls. Per un costat ens presenten la seva clàssica paleta 5 Couleurs i ombres mono. En tots dos casos es tracta de colors pastís, des del blau al rosa.

Com a novetat ens porten Dior Fushion Mono Mate. Ombres d’ulls lleugerament empolsades, en tonalitats d’acabat mat i molt cremoses. Ens proposen 4 tonalitats: beix, xocolata, malva i negre, uns colors més apagats que el de les altres ombres.

Pel que fa als colorets tenim dos colors on escollir, per un costat un rosa amb tocs malva anomenat Pink Reverie, i per l’altre un corall sota el nom Corail Bagatelle.

Per descobrir tota la col·lecció res millor com visitar les Perfumeries Marfil. Us esperem!