Ja és a la venda la col·lecció de tardor de maquillatge de Chanel, anomenada Les Essentiels de Chanel. Una colecció basada en tonalitats més fosques que les que han dominat durant l’estiu, colors més apagades i menys estridents dels roses, vermells o taronges de l’estiu. Pel que fa a les ombres d’ulls trobem colors com el negre, el beix, roses suaus, grisos, tocs d’or i plata… Colors que busquen sofisticar la mirada amb “Les 4 ombres”, un conjunt de 4 ombres de diferents tonalitats, o les ombres individuals i monocolor “Ombre Essentielle

Per acabar d’il·luminar la mirada Chanel ens presenta la nova tonalitat Silver Light pel seu llapis d’ull Stylo Yeux Waterproof, que pretén ressaltar els matisos de les ombres. Les ungles i la boca passen a un segon pla en aquesta col·lecció que busca potenciar la mirada, i per això Chanel ens presenta uns productes amb una elegant simplicitat, que revisen els clàssics de la feminitat, amb tonalitats que entre de la sobrietat del beix a l’alegre fúcsia. les barres de llavi Rouge Coco estrena el color Caractère, un marró pujat amb un petit toc púrpura. La gama Rouge Coco Shine presenta Chic, un beix resaltat per una fina purpurina daurada, i Parfait, un rosa suau amb tocs daurats.

Si ens decantem més pels gloss, Roufe Allure Extrait de Gloss presenta dues tonalitats, Troublant, un marró tirant a púrpura i Caprice, un rosa amb un petit toc de gris. pel que fa a al gama Lèvres Scintillantes, el gloss ultrabrillant de la marca, també incorpora un nou color, Sweet Beige, un beix molt natural però salpicat amb una mica de purpurina per donar un toc més cridaner a un color molt senzill.

La gama de pintaungles ens presenta tres novetats. Una tonalitat fosca propera al negre amb rajos vermells que es desvetllen amb funció de la llum sota el nom de Vertigo, un nou fúcsia anomenat Suspicious, i un lila de tonalitat gris sota el nom de Frenzy.

I per últim, el nou producte que es presenta amb aquesta col·lecció, Lumiére d’Artifices, un duo de colorets amb brillantors daurades que deixen una pell radiant durant el dia i la nit.

Si vols conèixer aquesta línia i comprovar com de meravellosa n’és, apropa’t a les Perfumeries Marfil, t’hi esperem!