A les Perfumeries Marfil ja tenim la línia exclusiva de Crepúculo Amanecer II per Essence. Fem un cop d’ull.

Comencem per les ombres d’ulls en forma de Pigments. Trobem quatre tonalitats, tres d’elles fosques i una daurada per donar lluminositat a la mirada: Jacob’s protection, Alice had a vision-again, A piece of forever i Edward’s love. Per només 2,99 euros.

Pel que fa als delineadors d’ulls presenten una novetat molt cridanera, incorporen glitter per donar brillantor. Els trobem en dues tonalitats, Alice had a vision-again i Jacob’s protection, per només 2.99 euros.

Pasem als llavis on també trobem un altre dels productes estrella, els glosses. Ens els presenten en dos colors, una tonalitat morada i un altre vermella, tots dos amb uns petits i sofisticats tocs purpurina daurada. Alice had a vision-again i Renesmée Red els trobarem per 2,99 euros.

També ens presenten un labial, un únic color en daurat, A piece of forever per tant sola 2,99 euros.

Arribem a un dels productes estrelles de la marca Essence, els esmalts d’ungles. Les mateixes quatre tonalitats que les ombres d’ulls: Alice had a vision-again, Jacob’s Protection, Edward’s Love i A piece of Forever, a un preu d’escandol, 2,49 euros.

La col·lecció també inclou un coloret en tonalitats vermelloses de nom Renesmée Red per 3,49 euros.

I per últim trobem un il·luminador, el Bella’s Secret, que aporta llum i resplendor al rostre per 3.49 euros.

Una col·lecció ideal per aconseguir el look vampir que tant ens agrada de la saga Crepúsculo a un preu molt i molt assequible. Veniu a descobrir-la a les Perfumeries Marfil, us esperem!