Avui a les nostres novetats us presentem una de les pròximes col·leccions limitades d’Essence, Vintage District.

Una nova col·lecció que defineixen com l’actitud bohemia chic que es troba amb l’street style. Colors retro: vermell oxidat, petroli, gris o marró, per uns productes amb estètica vintage per recordar-nos als tresors de generacions passades.

Consta de tres ombres d’ulls mono color: I’m so retro per al color crema o beix , Shopping Portobello Road per al color turquesa i Get Arty per al gris. Aquestes ombres tenen un preu de tan sols 2,49 euros.

 

Els Eyeliner els trobem només en dos colors, el turquesa i el gris, a conjunt amb les ombres, per només 2,99 euros.

Per donar color al nostre rostre ens presenten un coloret en tonalitat corall amb un format molt maco per un preu de 3,79 euros.


Pel que fa als llavis ens presenten un format nou que es composa de barra de llavis i gloss alhora, i ens fan dues propostes molt diferents. Per un costat tenim un color molt més clàssic i atemporal com és un vermell  apagat i per l’altre un més atrevit i desenfadat en un color beix groguenc.  Un format molt nou i útil, combinant pintallavis i gloss per tant sols 3,49 euros

Com sempre l’estrella de totes les col·leccions de la marca son les ungles. Aquesta vegada ens presenta color tonalitats, a conjunt amb les ombres d’ulls i els pintallavis: un beix, un turquesa, un gris i un vermell, per tant solos 2,29 euros. A més, en aquesta ocasió ens incorpora un Top Coat per només 1,99 euros.

Com a novetat, aquesta col·lecció inclou dos sets per decorar les nostres ungles, per 2,99 euros.

Si vols descobrir les col·leccions d’Essence fes una visita a les perfumeries Marfil, t’hi esperem!