Essence es una nova marca de cosmètica per a gent jove, una marca low cost però amb qualitat de luxe. Destaca la seva capacitat de pigmentació, els seus ingredients hipoalergènics i la seva ètica de no testar els productes amb animals.

La rotació de producte es constant. A més de tenir una línia constant amb els seus bàsics, cada dos mesos posen a la venda col·leccions limitades segons les tendències del moment.

Els seus productes es centren bàsicament en dos línies: el maquillatge d’ulls i la manicura.

En maquillatge d’ulls trobem una gran varietat d’ombres d’ulls, des de els colors més clàssics fins als més actuals del moment, com poden ser els neó. I per remarcar la mirada podràs trobar eye-liners, eye-pencils i una gran diversitat de productes.

Pel que fa a la manicura podem dir que Essence es un expert en el sector. A més de la increïble varietat de colors, el més interessant i novedós  son els productes per la cura de les ungles i la decoració. Tot un univers amb infinitat de possibilitats per aconseguir que les teves ungles llueixin de manera original i única.

Tot i això Essence no s’oblida de la resta de maquillatge. Té una amplia línia de maquillatge per al rostre amb maquillatge, colorets i correctors, i una altre per a llavis amb gloss i pintallavis.


A més destaca les línies que tenen per a la cura de la pell. Tant cremes hidratants com netejadors per la pell, i tractaments especials per a tipus de pells i necessitats.

Estem davant d’una marca jove i moderna. Si encara no la coneixes apropa’t a les perfumeries Marfil i descobreix tot el món nou que Essence t’ofereix.