Chanel ens porta per aquesta primavera del 2016, la col·lecció LA Sunrise. Una col·lecció amb la que han volgut capturar la varietat de colors i energia de l’albada i el vespre californians de la ciutat de Los Angeles.

El coloret Sunkiss Ribbon barreja un degradat de tons rosats que donaran color als teus pòmuls. Sens dubte, estan inspirats en els colors que es poden veure al cel quan el sol apareix o marxa. Així doncs, rosa clar, fúcsia, coral o beix d’aram seran els encarregats de donar bellesa i lluminositat al teu rostre. Es poden aplicar a tota la cara com a toc final o com a blush a les zones del pòmul, el mentó, el front i l’òval del rostre.

Coloret Chanel

Les 4 Ombres presents en aquesta col·lecció il·luminaran la teva mirada amb colors com el blau del cel i el mar, el verd de la natura, i el rosa i el violeta de les llums de l’albada. Aquestes s’han d’aplicar suaument de manera empolvorada i, si desitgem més sofisticació, incrementar l’ús del violeta.

Dins de LA Sunrise també hi ha les ombres mono que porten el nom d’Illusion d’Ombre. Les tonalitats disponibles en aquest cas són un beix rosat, un verd que fa una espècie de tornassol amb lluentors daurades i un blau amb potents pigments.

Ombres d'ulls

Per donar encara més energia a la teva mirada, pots adquirir també els tres delineadors Stylo Yeux. Si a més, vols una mirada amb estil, pots optar per la màscara Ardent Purple i aconseguiràs així unes pestanyes amb un toc diferent i elegant.

Delineador d'ulls

Pels llavis, la llum torna a prendre importància i es fa encara més evident amb els 3 Rouge Coco Shine. Aquests són:

  • Shipshape: color coral ataronjat i dinàmic
  • Mighty: color rosat tirant a fúcsia
  • Energy: gerdó intens

Per completar el teu look, no et descuidis les ungles. Chanel ens proposa un esmalt de color violeta amb un acabat perfecte.

Deixa’t seduir per aquests colors tan vius i trasllada’t amb Chanel a la ciutat de Los Angeles. Ja disponible a les nostres botigues de Marfil a Terrassa!