EL 1993 les nostres botigues Marfil s’associen al grup Passion Beaute, format per perfumistes de Catalunya i França. Però que és exactament el grup Passion Beauté?.

PASSION BEAUTÉ és una cadena especialitzada en cosmètica i perfumeria selectiva que s’ha expandit en els últims anys dintre del mercat català fins a situar-se en una posició privilegiada. Amb la responsabilitat que suposa aquesta posició, PASSION BEAUTÉ contínua oferint, any rere any, el millor i més exclusiu servei als seus clients amb un objectiu ineludible: saber escoltar, entendre les necessitats de la seva pell i adequar la resposta amb allò que vulgui invertir.

Com sempre, a PASSION BEAUTÉ el més important són els nostres clients, per aquest motiu, tot el nostre equip humà treballa per poder oferir-li el tracte més personalitzat.

 

 

En els nostres establiments trobarà l’assessorament i el consell dels millors professionals i el tracte més delicat perquè pugui escollir els productes mes adequats. La vocació de PASSION BEAUTÉ és sempre la de créixer cada dia per a estar més prop seu.