Hi ha una tendència que no mor mai, passen els anys, canvien els temps, les modes avancen però n’hi ha una que sempre perdura: els llavis vermells.

Tant se fa si ets morena, rossa o pellroja, els llavis vermells afavoreixen a totes les dones, i el que és més important: no tots els pintallavis vermells son iguals, i és que dins d’aquest color hi ha diferents matisos.

L'actriu January Jones
L’actriu January Jones

Els Vermells amb sub tonalitats càlides tenen uns acabats més ataronjats i marrons, ideals per a les pells més morenes, i per d’altra banda tenim els vermells amb sub tonalitats fredes més adients per a pells molt clares.

Si us agrada fer servir delineador labial, és important fer servir una tonalitat molt semblant a la del labial i no engreixar el llavi, és a dir, seguir de manera discreta el contorn dels llavis.

L'actriu Zooey Deschanel
L’actriu Zooey Deschanel

Si vols que els teus llavis tinguin un aspecte sucós pots aplicar un gloss brillant sobre el labial.

Per aconseguir que el teu color perduri més temps és recomanable maquillar els llavis amb un pinzell.

Tot i semblar molt arriscat el color vermell de llavis es ideal tant per a looks d’arreglar com per a looks més casuals.

Si vols trobar el teu color ideal de pintallavis no dubtis en visitar les Perfumeries Marfil, on trobaràs els millors consells possibles.