Aquesta primavera una de les tendències en maquillatge més important està a les ungles. Poc a poc les manicures s’han tornat imprescindibles per aconseguir un bon look i cada temporada apareixen noves tendències per a ungles, repassem les d’aquesta temporada.

Rosa

És un dels colors estrelles en maquillatge aquesta temporada i també ho serà a les nostres ungles. Des del rosa més convencional fins al més pujat de to, el rosa triomfa!

Color

Tonalitats verdoses, blaves, vermelles, taronjes o liles, no importa quin sigui el teu color predilecte perque segur que trobaràs una tonalitat per a tu. Aquesta primavera el color mana i les nostres ungles no poden ser menys.

Blanc, gris i nude
Si ets de les que prefereixes un look més sobri no hi ha cap problema perque aquesta primavera podràs apostar per tonalitats més senzilles i discretes com el nude. Una tendència que mai acaba de marxar i que ens proporciona un to molt natural a les nostres ungles. També tornen els grisos, des de els més foscos fins als més apagats fins arribar al blanc.

Sigui quin sigui el teu estil aquesta primavera trobaràs una que s’adapti a tu. Vine a les Perfumeries Marfil i t’ajudarem a trobar el color d’esmalts que s’adapti més a tu!