Des del 1941

La primera botiga Marfil va ser inaugurada el dia 1 de desembre de 1941 al carrer Gavatxons, 3 de Terrassa pel Sr. Miquel Massanés.

El Sr. Miquel Massanés, que de professió era químic, com a primera intenció el que volia era instal·lar una fàbrica de productes de perfumeria i cosmètica, a aquelles èpoques, passat la guerra, era difícil aconseguir permisos per instal·lar industries a Catalunya, així que mentres esperaven, van posar una botiga.

Els primers productes que es venien van ser colònies: A granel, (que fabricava a la rebotiga) la gent venia amb la ampolleta i se li omplien 3 onzes (100 grams), també la colònia MARFIL creada pel Sr. Miquel i que va tenir molt èxit, pastilles de sabó, pasta de dents, massatges Floïd, etc.

El relleu el va agafar la seva filla Anna Maria a la que posteriorment es van afegir les seves netes Mireia i Núria Llonch fins a la actualitat. Va passar el temps i amb ganes de ampliar el negoci es va inaugurar la segona botiga al Raval de Montserrat 68, el 25 de novembre de 1980, la tercera al carrer Gutenberg 32, el 6 de novembre de 1987 i la quarta al Portal de San Roc 62 el 28 de novembre de 1998.

I aquí estem nosaltres amb molta il·lusió continuant el negoci familiar.

Història

1941

Obertura de la perfumeria Marfil al Carrer Gavatxons 3

1950

La Sra. Massanés i la seva filla Anna Maria obren la cabina d’estètica desprès d’haver obtingut el títol “d’esteticiene” a Paris.

1980

Obertura de la segona botiga al Raval de Montserrat 68 i incorporació al negoci de la néta del fundador: Núria Llonch.

1991

Celebrem els primers 50 ANYS de la perfumeria Marfil.

1993

Associació amb el grup Passion Beaute, format per perfumistes de Espanya i França.

1995

Creació de la marca de tractament pròpia, Physiovital.

1998

Neixement de la primera escola d’Auto Maquillatge amb impartició de cursos personalitzats i per grups.

2011

Inauguració de la primera web oficial de Perfumeries Marfil, marfil.cat.

2018

Creem una marca propia de cosmética i cura de la pell juntament amb França, una marca natural i sense parabens.