El tió ja està a punt de portar-nos els seus regals però si encara no saps que regalar la solució la tenim nosaltres. Et portem algunes idees per regalar perfums de dona.

Boss Jour pour femme de Hugo Boss

Una fragància floral afruitada que reflecteix vitalitat i l’elegància de les dones d’Hugo Boss. Un perfum brillant, ple de bellesa i molt fresca. Una aroma optimista, alegre i energitzat.

La Vie est Belle de Lancôme

Un perfum ple de felicitat, per treure’t un somriure cada dia i gaudir de la llibertat. Per a dones segures de si mateixes, que busquen aventures i que els agrada enfrontar nous reptes. Amb notes de gessamí, flor de taronja i pàtxuli entre d’altres.

Si de Giorgio Armani

Elegant, seductora, intensa i suau al mateix temps. Si combina tres acords: crema de cassís, xiprè modern i fusta de rossa de sàndal, enriquida amb vainilla, rosa de maig i un toc de pàtxuli. Un homenatge a la feminitat moderna.

Intense de Dolce&Gabbana

Una fragància floral oriental molt intensa. Els mateixos dissenyadors la descriuen com: “En la profunditat de l’ànima de la dona Dolce&Gabbana roman una potent força amb poder i passió, voluptuosa en la seva intensitat. Els moments en els quals aquesta força s’encén són els moments per a Intense”