S’apropa la tardor i les grans marques ja s’afanyen a presentar les noves col·leccions i les tendències en maquillatge per a la nova temporada.

Avui parlem de la nova d’Estee Lauder, Vivid Shine. Una col·lecció creada per Tom Pecheux, el director artístic de la firma.

Consta d’ombres d’ull, labials i pintaungles, amb colors cridaners amb molta força i brillants. Moltes tonalitats de rosa i morats amb acabats metal·litzats i setinats. Color forts i vius, amb caràcter per afrontar el fred que se’ns apropa, deixant enrere els colors fluor d’aquest estiu.

Ombres d’ulls
Les ombres d’ulls son de llarga durada, amb tonalitats fortes. Tenen dues opcions d’aplicació, en sec o humida, depenent de la profunditat i la intensitat que es vulgui donar al color. L’acabat és metàl·lic i brillant.

Pintallavis
La gama de colors va des del nude fins als roses més intensos i vibrants passant per colors perla lluminosos. Son color que il·luminen el rostre, a més de ser uns labials de llarga durada.

Pintaungles
Colors amb molta personalitat. Vius, cridaners, especials, per a dones valentes que s’atreveixen amb colors poc convencionals també a l’hivern. Amb acabats brillants com la resta de la col·lecció.

 

Descobreix  més sobre la col·lecció a les perfumeries Marfil!